Hoe wij werken

Als je contact met ons opneemt, krijg je gelijk een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je hebt de kans om jouw situatie te beschrijven. Daarna ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in letselschadeclaims. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Tijdens het consult met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Vlissingen

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten vergoeden! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan bestaat de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is het tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- of vermogensgrens zitten, is er een mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Een toevoeging is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Vlissingen. Wij adviseren om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je dan zeker weet dat je wordt geholpen door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina