Wat je van ons kunt verwachten

Als je ons benadert, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je hebt de gelegenheid om jouw situatie te bespreken. Daarna ontvang je van ons een persoonlijk advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je zaak goed behandeld wordt!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

De advocaten binnen ons netwerk zijn gespecialiseerd in zaken rondom letselschade. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Gedurende het gesprek met de letselschade advocaat wordt je zaak besproken. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Vijfheerenlanden: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft op basis van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Meestal komt het erop neer dat de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Doorgaans is het tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een optie om een subsidie te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
Dan is er de mogelijkheid dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Check de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Vijfheerenlanden. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons te kiezen, omdat je dan zeker weet dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. Tegenwoordig is het uiteraard ook een mogelijkheid om via beeldbellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina