Onze aanpak

Als je ons benadert, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de gelegenheid om je situatie uit te leggen. Daarna ontvang je van ons een individueel advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Is dat het geval, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen we je gelijk aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo weet weet je zeker dat je zaak in goede handen is!

Wat kan de letselschade advocaat voor je betekenen?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn deskundig in letselschadezaken. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. In veel gevallen word je dezelfde dag nog gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Echt-Susteren: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een schatting van de uitgaven die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval moet de aansprakelijke partij je advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Is de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

Veel letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is het tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Voor mensen die onder een zekere inkomsten- en/of vermogensgrens zitten, is het een optie om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan de toevoeging voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Check de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom een goede letselschade advocaat belangrijk is

Letselschade advocaten uit ons netwerk werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de buurt van Echt-Susteren. Wij adviseren om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je zo zeker weet dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het voor jou om medische redenen niet mogelijk om langs te gaan bij de advocaat? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. In deze moderne tijden is het uiteraard ook mogelijk om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina