Hoe het werkt

Wanneer je ons benadert, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de gelegenheid om je situatie te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen wij je gelijk in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je zaak in goede handen is!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn gespecialiseerd in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een gesprek te plannen. Meestal neemt de advocaat al dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken met betrekking tot het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. In overleg met de advocaat maak je een duidelijk plan van aanpak.

Letselschade advocaat Landgraaf: wat zijn de kosten?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Wordt de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij vervolgens de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
Dan is er de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat bij de rechter dient te worden voorgelegd. Dit zal zorgen voor meer kosten.

Veel letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is dat tarief gebaseerd op expertise of ervaring. Bij mensen die onder een bepaalde inkomsten- of vermogensgrens vallen, is het een optie om een subsidie te ontvangen. Een toevoeging is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat dient het verzoek in voor deze subsidie bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is er de mogelijkheid dat jouw rechtsbijstandverzekeraar de advocaatkosten betaalt. Controleer de polis van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

De bij ons aangesloten letselschade advocaten werken landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken doen in de buurt van Landgraaf. Wij raden aan om een letselschade advocaat via ons in te schakelen, omdat je dan zeker weet dat je wordt bijgestaan door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om de advocaat op kantoor te bezoeken? Dan is het bij veel advocaten mogelijk dat zij op huisbezoek komen. Tegenwoordig is het natuurlijk ook een mogelijkheid om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina