Wat je van ons kunt verwachten

Als je ons benadert, krijg je direct een van onze juridisch adviseurs te spreken. Je krijgt de gelegenheid om jouw situatie te bespreken. Daarna ontvang je van ons een passend advies of je kans maakt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan brengen we je meteen in contact met een gespecialiseerde letselschade advocaat|koppelen wij je direct aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je dossier in goede handen is!

Hoe kan de letselschade advocaat jou helpen?

De letselschade advocaten in ons netwerk zijn gespecialiseerd in letselschadezaken. Na de doorverwijzing van onze juristen neemt de letselschade advocaat in maximaal één werkdag contact met je op om een consult in te plannen. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak te maken. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de advocaat. Tijdens het gesprek met de advocaat wordt je zaak doorgenomen. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

Wat kost een letselschade advocaat in Kapelle?

De advocaat geeft aan de hand van een stappenplan een schatting van de kosten die je kunt verwachten.

Is de aansprakelijkheid erkend?
In dat geval moet de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten betalen! Meestal is het de verzekeraar van de aansprakelijke partij vervolgens de kosten betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet erkend?
In dat geval is er de mogelijkheid dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter moet worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

De meeste letselschade advocaten werken op basis van een uurtarief. Vaak is dat tarief gebaseerd op expertise en/of ervaring. Bij mensen die onder een zekere inkomsten- en/of vermogensgrens vallen, is het een optie om een subsidie te krijgen. Een subsidie is een bijdrage voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit voorleggen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Heb je een verzekering voor rechtsbijstand?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekeraar de advocaatkosten betaalt. Check de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp voor letselschadezaken ook onder jouw contact valt.

Waarom je een goede letselschade advocaat nodig hebt

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dat betekent dat ze ook letselschadezaken aannemen in de regio Kapelle. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk te kiezen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt geholpen door een ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om langs te gaan bij de advocaat? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het uiteraard ook mogelijk om via videobellen een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina