letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds

Letselschade advocaat Leeuwarden - de heer mr. A Ruesink

Mr. A (André) Ruesink
Letselschade advocaat
Meld uw zaak aan

LEEUWARDEN - Mr. André Ruesink is gespecialiseerd letselschadeadvocaat. Doordat Ruesink jaren geleden bij een grote verzekeraar werkte, weet hij hoe verzekeraars letselschadezaken behandelen. Voor Ruesink heeft deze ervaring, als advocaat van slachtoffers van personenschade, een duidelijk toegevoegde waarde.

Het leven van een slachtoffer met letselschade verandert vaak dramatisch. De juridische strijd om een rechtvaardige schadevergoeding is vaak complex en langdurend. Een slachtoffer bevindt zich doorgaans in een zwakkere positie dan de aansprakelijke partij. Aangezien die partij meestal vertegenwoordigd wordt door een verzekeraar, moet een slachtoffer zich ook laten vertegenwoordigen door een specialist in aansprakelijkheidsrecht.

André Ruesink: ‘Het is dan voor mij een uitdaging om vanuit een vertrouwensband met de cliënt tegenwicht te bieden aan de aansprakelijke partij. We komen op voor uw recht op volledige schadevergoeding en op een spoedige afwikkeling. Gelukkig gaat dat vaak in goed overleg met de verzekeraar.’

In 2013 begon Ruesink een eigen advocatenkantoor, samen met mr. Stefan Baggerman: Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten. Dit kantoor is geheel gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht (in het bijzonder letselschade en overlijdensschade). De advocaten van Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten zijn werkzaam door het hele land. Ook in Leeuwarden kunt u een afspraak maken!

Talen: Nederlands, Engels

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Letselschade
- Verkeersongevallen
- Arbeidsongevallen
- Medische fouten
- Beroepsziekten
- Overlijdensschade
- Ongevallen in huis
- Inkomensschade
- Gebrekkige producten
- Gebreken aan de weg
- Letsel door dieren
- Aansprakelijkheid

Polluxweg 20 (alleen op afspraak)
8938 AZ
Leeuwarden
(Huisbezoek mogelijk in overleg)

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1002
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • 24 uur per dag

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Facebook

Twitter

Contact