Ben je op zoek naar juridische hulp bij het indienen van je letselschadeclaim? Vul dan het letselschade formulier in en laat je gegevens achter. Wil je snel iemand spreken? Dan kun je beter bellen. Ons team van juristen staat op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur klaar om je bij te staan.  

Hoe werkt het?

Wanneer je je gegevens invult en het formulier verstuurd, dan zal één van onze klantadviseurs snel contact met je opnemen. Op werkdagen bellen we je vaak al binnen 1 uur terug. Tijdens een kort telefoongesprek zal je situatie worden besproken en geven we direct een inschatting van de haalbaarheid van je letselschadeclaim. Bestaat er een kans op het verkrijgen van een letselschadevergoeding? Dan zal de klantadviseur je doorverwijzen naar een ervaren letselschade advocaat binnen ons advocatennetwerk. Zo weet je zeker dat je goed en professioneel wordt geholpen. 

Voor wie is het formulier bedoeld?

Vul het letselschade formulier in als je ernstig letsel hebt opgelopen als gevolg van een ongeval waarvoor iemand aansprakelijk kan worden gesteld. denk hierbij aan verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en ongevallen door gebreken aan de weg. Twijfel je over de aansprakelijkheid? Vul dan het formulier gerust in, we informeren je graag over de haalbaarheid van je zaak. 

Veelgestelde vragen

01
Wie is aansprakelijk voor de letselschade bij een verkeersongeval?

Bij een verkeersongeval is de partij die het ongeval heeft veroorzaakt in de meeste gevallen aansprakelijk voor de letselschade. Dit kan bijvoorbeeld een andere verkeersdeelnemer of een wegbeheerder zijn.

02
Wie is aansprakelijk voor de letselschade bij een bedrijfsongeval?

Bij een bedrijfsongeval is de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk voor de letselschade. De werkgever moet bewijzen dat zij an haar zorgplicht heeft voldaan, wat in de praktijk vaak niet gemakkelijk is. De werkgever is niet aansprakelijk wanneer het ongeval is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van de werknemer.

03
Welke ongevallen vallen onder overige ongevallen met letselschade?

Onder overige ongevallen met letselschade vallen onder andere ongevallen in en om het huis, sportongevallen en ongevallen tijdens vakanties. Ook bij deze ongevallen kan het mogelijk zijn om een schadevergoeding te claimen bij de partij die aansprakelijk is voor het ongeval.

04
Welke schadevergoeding kan ik claimen bij letselschade?

Bij letselschade kan een slachtoffer verschillende soorten schadevergoeding claimen, zoals medische kosten, inkomensverlies, huishoudelijke hulp en smartengeld. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de aard en ernst van het letsel.

05
Wat kan een letselschadeadvocaat voor mij betekenen en waarom is het verstandig om er een in te schakelen?

Een letselschadeadvocaat kan u helpen om uw letselschadeclaim op de juiste manier af te handelen en te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Een letselschadeadvocaat kan u bijstaan bij het verzamelen van bewijsmateriaal, het onderhandelen met de verzekeraar en indien nodig een gerechtelijke procedure starten.