letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
letselschade

Over Letselschadesupport.nl

Hoe kiest u een voor u geschikte rechtshulpverlener? Waar vindt u deskundige en betrouwbare mensen die u daadwerkelijk met praktische adviezen en concrete hulp terzijde staan en uw belangen op professionele wijze behartigen? U heeft niet dagelijks te maken met juridische kwesties. Al helemaal niet als het gaat om letselschade.

Letselschadespecialisten

Het Juridisch Netwerk Nederland helpt u bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de beste keuze voor een advocaat. Bij HetJNN zijn betrouwbare - en deskundige letselschade advocaten aangesloten. Alle op onze website vermelde kantoren beschikken over jarenlange expertise op het gebied van letselschade en noemen zich met recht letselschadespecialist.

Werkwijze: Kantoor naar keuze

U kunt er voor kiezen om uw adviesaanvraag of zaak aan te melden bij een advocaat van uw keuze. Dat kunt u doen door uw adviesaanvraag via het web formulier op de profielpagina van de advocaat/jurist in te vullen en te verzenden. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om uw adviesaanvraag te bespreken.

Ook kunt u onze intakebalie bellen via 085 - 029 1002. U krijgt dan direct een medewerker van HetJNN aan de lijn die samen met u uw zaak bespreekt. Leent uw zaak zich voor behandeling door een advocaat, dan zorgen wij er voor dat u direct in contact kunt komen met een aangesloten kantoor. Wij zorgen voor de perfecte match. Zit er voor u geen geschikt kantoor tussen? Dan zijn wij niet te beroerd om samen met u verder te kijken en u in contact te brengen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Werkwijze: Juridische Intakebalie

Ook is het mogelijk om contact met HetJNN op te nemen via het algemene telefoonnummer (085 - 029 1002) of via het algemene web formulier. U krijgt dan een medewerker van HetJNN aan de lijn die samen met u uw situatie bespreekt. Leent uw zaak zich voor een advocaat? Dan zorgt HetJNN er voor dat u in contact kunt komen met een advocaat bij u in de buurt. Mocht er geen geschikte advocaat bij u in de buurt zijn, dan zorgen wij er voor dat u in contact kunt komen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Alle door u verzonden en/of opgegeven informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Ga terug naar de vorige pagina.

Neem direct contact op voor juridisch advies

letselschade telefoon

Mail direct uw vraag

Of bel onze Letselschade telefoonlijn:
085 - 029 1002 (lokaal tarief)

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.
Ook 's avonds!

stel uw letselschade vraag