letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
letsleschade advocaten

Letselschade advocaten Leeuwarden - Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

Meld uw zaak aan
Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten is een modern advocatenkantoor. De advocaten van Ruesink & Baggerman bezoeken klanten door het hele land aan huis. Cliënten uit Leeuwarden en de omgeving kunnen, op afspraak, op het kantoor in Leeuwarden terecht.

Advocaten mr. André Ruesink en mr. Stefan Baggerman zijn gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en in het bijzonder in letselschade en overlijdensschade. Zij leggen zich volledig toe op het juridisch en praktisch bijstaan van slachtoffers van personenschade. Dit is een complex vakgebied en behandeling door een gespecialiseerde advocaat is noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen. Naast een optimaal resultaat staan persoonlijk contact, kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten.

Verkeersongeluk, arbeidsletsel, beroepsziekte

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een verkeersongeval, letsel door een bedrijfsongeval of een beroepsziekte: het verandert een leven vaak dramatisch. Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, maar ook juridisch.

Specialisten letselschade Leeuwarden

De advocaten van Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. Zij streven niet alleen naar een maximale schadevergoeding, maar ook naar het terugbrengen van de balans in uw leven.
Bent u op zoek naar een advocaat die met gedrevenheid en kennis van zaken uw belangen behartigt? De advocaten van Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten staan graag voor u klaar.

Oriënterend gesprek met letselschade-advocaat Leeuwarden?

Voor een oriënterend gesprek met een letselschade-advocaat van Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten in Leeuwarden kunt u het contactformulier invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.

Ook kunt u bellen met de intakebalie van Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten, 085 - 029 1002 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar).

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Letselschade

Polluxweg 20 (alleen op afspraak)
8938 AZ
Leeuwarden
Leeuwarden en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1002
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Meld uw zaak aan

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Leeuwarden, Franekeradeel, Dongeradeel, Dokkum, Kollum, Buitenpost, Zwaagwesteinde, Surhuisterveen, Bergum, Stiens, Sint Annaparochie, Harlingen, Dronrijp, Grouw
Facebook

Twitter