letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
letsleschade advocaten

Letselschade advocaten Hengelo - Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

Meld uw zaak aan
Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

De hoofdvestiging van Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten is gevestigd in Apeldoorn. De advocaten zijn door het hele land werkzaam. Cliënten in Hengelo en omgeving kunnen op afspraak op het kantoor in Hengelo terecht.

Letselschadespecialist Hengelo

Advocaten mr. André Ruesink en mr. Stefan Baggerman hebben zich beiden volledig toegelegd op het aansprakelijkheidsrecht. Bijzonder aandachtspunt hierbij is letselschade en overlijdensschade. Slachtoffers van personenschade worden juridisch en ook praktisch bijgestaan. Dit is een complex vakgebied en behandeling door een gespecialiseerde advocaat is noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen. Naast een optimaal resultaat staan persoonlijk contact, kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten.

Verkeersongeval, arbeidsongeval, medische misser?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u een verkeersongeluk heeft gehad, letsel opliep door een bedrijfsongeluk, een beroepsziekte heeft ontwikkeld of slachtoffer bent geworden van een medische misser, dan is uw leven op dit moment dramatisch veranderd. Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, maar ook juridisch. Een letselschadezaak is vaak ingewikkeld en het is belangrijk dat u een specialist inschakelt.

Specialisten letselschade Hengelo

U zoekt een betrokken advocaat die zich volledig inzet voor een rechtvaardige schadevergoeding? Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u aan het juiste adres. Deze advocaten doen er alles aan om u te helpen bij het verhalen van schade op de aansprakelijke partij. Zij leggen u graag uit wat de vervolgstappen zijn.

Oriënterend gesprek met letselschade-advocaat Hengelo?

Voor een oriënterend gesprek met een letselschade-advocaat van Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten in Hengelo kunt u het contactformulier invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.

Ook kunt u bellen met de intakebalie van Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten, 085 - 029 1002 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar).

Specialismen
- Letselschade

Robijnstraat 16 (alleen op afspraak)
7554 TB
Hengelo
Hengelo en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1002
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Meld uw zaak aan

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Enschede, Losser, Overdinkel, Haaksbergen, Eibergen, Neede, Borculo, Ruurlo, Hengelo, Markelo, Goor, Delden, Oldenzaal, Borne, Denekamp, Ootmarsum, Almelo, Holten, Rijssen, Enter, Nijverdal, Wierden, Vriesenveen, Den Ham, Vroomshoop, Tubbergen, Albergen
Facebook

Twitter