letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
letsleschade advocaten

Letselschade advocaten Eindhoven - Arbeidsletsel Advocaten

Meld uw zaak aan
Arbeidsletsel Advocaten

De letselschade advocaten van Arbeidsletsel Advocaten vinden het belangrijk dat alle aspecten van uw zaak door deskundigen worden bekeken. De advocaten van Arbeidsletsel Advocaten zijn bedreven in het voeren van onderhandelingen en procedures over arbeidsletsel. Hiervoor moeten zij beschikken over de feiten die er in ieder specifiek geval toe doen. Anders kan er van een rechtvaardige schadevergoeding geen sprake zijn.

Daarom heeft Arbeidsletsel Advocaten een hecht netwerk van ervaren deskundigen opgebouwd. Daartoe behoren diverse medisch specialisten (variërend van neuroloog tot orthopeed en van psychiater tot revalidatiearts), arbeidsveiligheidsspecialisten, arbeidsdeskundigen, toxicologen, actuarissen en psychologen. Indien nodig wordt TNO Arbeid ingeschakeld. De expertise van al deze deskundigen is noodzakelijk om de feitelijke toedracht en het letsel vast te stellen. Op basis van de bevindingen van de experts is het mogelijk de gevolgen van uw letsel zo breed mogelijk in kaart te brengen, met als doel uw optimale reïntegratie en een maximale vergoeding van de schade. 

Oriënterend gesprek met letselschade-advocaat Eindhoven?

Voor een oriënterend gesprek met een letselschade-advocaat van Arbeidsletsel Advocaten in Eindhoven kunt u het contactformulier invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.

Ook kunt u bellen met de intakebalie van Arbeidsletsel Advocaten, 085 - 029 1002 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar).

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Letselschade

Fellenoord 130 (alleen op afspraak)
5611 ZB
Eindhoven
Eindhoven en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1002
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Meld uw zaak aan

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Eindhoven, stratum, tongelre, woensel, strijp, gestel, Oirschot, Best, Neunen, Sint Oedenrode, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop, Veldhoven, Valkenswaard, Reusel, Bladel, Hapert, Eersel, Bergeyk, Waalre, Heeze, Leende, Maarheeze, Budel, Helmond, Gemert, Beek en Donk, Lieshout, Aarle Rixtel, Bakel, Deurne, Asten, Someren
Facebook

Twitter