letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
letsleschade advocaten

Letselschade advocaten Amsterdam - Hupkes CS Advocaten

Meld uw zaak aan
Hupkes CS Advocaten

Hupkes CS advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam. Bij het kantoor zijn 6 gespecialiseerde advocaten werkzaam met ieder hun eigen specialisme. Letselschade behoort tot één van de specialisme van het kantoor. De letselschadespecialist heeft veel ervaring met het verhalen van schade.

Het voortdurend leveren van kwaliteit heeft Hupkes CS tot een gerenommeerd advocatenkantoor gemaakt. De advocaten zijn bedreven in het adviseren, onderhandelen en indien nodig procederen. Zij vermijden onnodige en dure procedures maar zijn ook daadkrachtig in de rechtszaal als het juridisch probleem daarom vraagt.

Bent u op zoek naar een advocaat die uw juridisch probleem efficiënt, professioneel en gedreven oppakt, dan bent u bij Hupkes CS Advocaten aan het juiste adres.

 

Oriënterend gesprek met letselschade-advocaat Amsterdam?

Voor een oriënterend gesprek met een letselschade-advocaat van Hupkes CS Advocaten in Amsterdam kunt u het contactformulier invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.

Ook kunt u bellen met de intakebalie van Hupkes CS Advocaten, 085 - 029 1002 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar).

Gefinancierde rechtshulp (pro deo of toevoeging) ja

Specialismen
- Letselschade

Jozef Israëlskade 48b
1072 SB
Amsterdam
Amsterdam en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1002
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Meld uw zaak aan

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Amsterdam, Amstelveen, Duivendrecht, De Ronde Venen, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen Hoofddorp, Schiphol, Aalsmeer, Uithoorn, Zwanenburg, Badhoevedorp, Oude Meer, Kudelstaart, Nieuw Vennep
Facebook

Twitter