letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
letsleschade advocaten

Letselschade advocaten Amersfoort - Van der Goen Advocaten

Meld uw zaak aan
Van der Goen Advocaten

De letselschade-advocaten van Van der Goen Advocaten behandelen al meer dan 40 jaar letselschadeclaims. Zo behandelen zij dagelijks zaken waarbij sprake is van letsel als gevolg van bedrijfsongevallen, verkeersongevallen, medische fouten (ook voor  de Regionale Tuchtcolleges voor de Gezondheidszorg), productaansprakelijkheid, beroepsziekten, sport en spel, gedrag van dieren, mishandeling (inclusief voeging als benadeelde partij in strafzaken).  Ook behandelen zij zaken in verband met letsel bij kinderen en geschillen met zorgverzekeraars.

Bij de behandeling van letselschadezaken is het niet alleen belangrijk om over kennis van zaken te beschikken. Ook de bekwaamheid van het voeren van onderhandelingen speelt een belangrijke rol. Verreweg de meeste zaken worden in onderhandelingen beslist. Uit de praktijk blijkt dat de (in Nederland unieke) combinatie van juridische- en medische kennis tot de beste resultaten leidt.

Wilt u meer weten? Neemt u gerust vrijblijvend contact op .

Oriënterend gesprek met letselschade-advocaat Amersfoort?

Voor een oriënterend gesprek met een letselschade-advocaat van Van der Goen Advocaten in Amersfoort kunt u het contactformulier invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.

Ook kunt u bellen met de intakebalie van Van der Goen Advocaten, 085 - 029 1002 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar).

Specialismen
- Letselschade

Arnhemseweg 6 (alleen op afspraak)
3817CH
Amersfoort
Amersfoort en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 - 029 1002
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Meld uw zaak aan

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Leusden, Soest, Woudenberg, Scherpenzeel, Barneveld, Voorthuizen
Facebook

Twitter