Wat je van ons kunt verwachten

Wanneer je ons benadert, krijg je meteen een van onze juridisch adviseurs aan de lijn. Je krijgt de gelegenheid om je situatie te bespreken. Daarna ontvang je van ons een individueel advies of je recht hebt op een letselschadevergoeding. Als dat zo is, dan ervaren letselschade advocaat|koppelen wij je meteen aan de best passende gespecialiseerde letselschade advocaat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je zaak goed behandeld wordt!

Hoe helpt de letselschade advocaat jou?

Advocaten die bij ons zijn aagesloten zijn ervaren in letselschadeclaims. Na onze doorverwijzing neemt de letselschade advocaat binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je zelfs al op de dag van de doorverwijzing gebeld om een afspraak in te plannen. Neem alle documenten en bewijsstukken die betrekking hebben op het ongeval en jouw letsel mee naar de afspraak met de advocaat. Gedurende het consult met de letselschade advocaat wordt je zaak geanalyseerd. In overleg met de advocaat stel je een duidelijk plan van aanpak op.

De kosten van een letselschade advocaat in Amersfoort

De advocaat geeft op basis van een plan van aanpak een inschatting van de kosten die je mag verwachten.

Is de aansprakelijkheid toegegeven?
Dan dient de aansprakelijke partij jouw advocaatkosten vergoeden! Vaak is het de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij dan de uitgaven betaalt.

Wordt de aansprakelijkheid niet toegegeven?
Dan bestaat de kans dat de aansprakelijkheidsvraag door de letselschade advocaat aan de rechter dient te worden voorgelegd. Daar zijn kosten aan verbonden.

De meeste letselschade advocaten werken met een uurtarief. Vaak is dat tarief gerelateerd aan expertise of ervaring. Voor mensen die beneden een bepaalde inkomsten- en vermogensgrens vallen, is er een optie om een toevoeging te krijgen. Een subsidie is een subsidie voor de advocaatkosten. De advocaat kan dit regelen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering?
In dat geval is het mogelijk dat jouw verzekering de advocaatkosten betaalt. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekering om te zien of rechtshulp bij letselschadezaken ook binnen jouw contact valt.

Waarom je voor een goede letselschade advocaat moet kiezen

Letselschade advocaten die bij ons zijn aangesloten werken allemaal landelijk. Dit betekent dat ze ook letselschadezaken behandelen in de regio Amersfoort. Wij raden aan om een letselschade advocaat uit ons netwerk in te schakelen, omdat je er zo van bent verzekerd dat je wordt bijgestaan door een professionele en ervaren letselschade specialist. Is het om medische redenen niet mogelijk om naar het kantoor van de advocaat te komen? Dan bieden veel advocaten de mogelijkheid aan van huisbezoek. In deze moderne tijden is het vanzelfsprekend ook mogelijk om via videobellen af te spreken.

Veelgestelde vragen

Geen veelgestelde vragen voor deze pagina