letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
letselschade

Letselschade aanrijding auto

U bent betrokken geraakt bij een aanrijding met een auto of u bent slachtoffer geworden van een auto-ongeluk door een verkeersongeval. Nu vraagt u zich af wie er aansprakelijk is voor de schade veroorzaakt door het ongeluk. Als u schade lijdt terwijl u zelf niet (geheel) schuldig bent aan de auto aanrijding, dan kunt u de letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen is dat de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van het ongeluk.

Aansprakelijkheid bij letselschade aanrijding auto

Naast materiële schade als blikschade kan bij een verkeersongeluk ook immateriële schade ontstaan.Hieronder vallen ook gevolgen op langere termijn, zoals verlies aan arbeidsvermogen voor iemand die een whiplash heeft opgelopen. Het is haast onmogelijk om eventuele gevolgen voor een ongeval als een aanrijding met een auto voor de lange termijn te overzien. Om te voorkomen dat u later voor onaangename verrassingen komt te staan, is het zaak dat u zo snel mogelijk een letselschade specialist inschakelt.

Juridische hulp bij letselschade aanrijding auto 

Een schadevergoedingstraject is vaak langdurig en ingewikkeld en vergt specialistische kennis en ervaring. Voor deskundige rechtshulp kunt u direct met onze medewerkers bellen. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Een specialist beoordeelt of u in aanmerking komt voor schadevergoeding. Als dat het geval is, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerd letselschade advocaat. Met de advocaat bespreekt u welke vervolgstappen er gezet moeten worden. 

Neem direct contact op voor juridisch advies

letselschade telefoon

Mail direct uw vraag

Of bel onze Letselschade telefoonlijn:
085 - 029 1002 (lokaal tarief)

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.
Ook 's avonds!

stel uw letselschade vraag