letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
gebroken arm na bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval is feitelijk hetzelfde als een arbeidsongeval. Als u op het werk bent of onderweg naar uw werk en een ongeval krijgt, is er vrijwel altijd sprake van een bedrijfsongeval. U kunt dan de schade die u daardoor heeft geleden vergoed krijgen van uw werkgever of diens verzekeraar.

Ernstig bedrijfsongeval

Doet zich een ernstig bedrijfsongeval voor, dan is de werkgever verplicht om dit te melden bij de Arbeidsinspectie die vervolgens een onderzoek kan instellen. Het rapport van de Arbeidsinspectie kunt u als slachtoffer van een bedrijfsongeval gebruiken ter ondersteuning van uw schadeclaim.

Er is sprake van een ernstig arbeidsongeval als het slachtoffer overlijdt of ernstig lichamelijk - of geestelijk letsel oploopt. Dat laatste is het geval als het bedrijfsongeval binnen 24 uur leidt tot ziekenhuisopname ter behandeling of ter observatie. Poliklinische behandeling telt niet mee voor de beoordeling. Ook is er sprake van een ernstig ongeval als er een vermoeden is dat de opgelopen schade aan de gezondheid blijvend zal zijn.

Bedrijfsongeval laten beoordelen

Heeft u een bedrijfsongeval gehad en wilt u laten beoordelen of u in aanmerking komt voor een vergoeding wegens letselschade? Neem dan contact met ons op. Onze letselschadespecialisten beoordelen of u in aanmerking komt voor een schadeclaim en kunnen voor u de claim indienen.

Neem direct contact op voor juridisch advies

letselschade telefoon

Mail direct uw vraag

Of bel onze Letselschade telefoonlijn:
085 - 029 1002 (lokaal tarief)

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.
Ook 's avonds!

stel uw letselschade vraag