letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • ook 's avonds
letselschade

Second Opinion Letselschade

Heeft u uw rechtsbijstandverzekeraar gevraagd om uw letselschadezaak te behandelen en bent u het niet eens met de wijze waarop uw zaak wordt behandeld? Leg uw zaak dan voor aan onze gespecialiseerde letselschade advocaten en vraag een second opinion. In veel gevallen worden de advocaatkosten in verband met de second opinion vergoed door uw rechtsbijstandverzekeraar.

Dit is bepaald in de meeste geschillenregelingen van de rechtsbijstandverzekeraars.

Geef aan uw rechtsbijstandverzekeraar schriftelijk aan dat u het niet eens bent met de behandeling van uw zaak en leg uit waarom u dat vindt.

Uw zaak wordt dan opnieuw beoordeeld en er zijn 2 mogelijkheden:

  1. U wordt in het gelijk gesteld en de verzekeraar neemt uw zaak verder in behandeling. Meestal neemt een andere behandelaar de zaak verder in behandeling.
  2. Uw verzekeraar blijft bij haar standpunt. In dat geval heeft u het recht om de zaak voor te leggen aan een onafhankelijke advocaat.

Leg uw zaak voor aan onze letselschade advocaten en informeer uw verzekeraar over uw advocaat keuze. Uw verzekeraar zal in dat geval uw dossier voorleggen aan onze letselschade advocaat en uw kosten van de second opinion vergoeden. Informeer bij uw verzekeraar naar de exacte voorwaarden. In veel polissen is een maximum bedrag aan advocaatkosten opgenomen.

Neem direct contact op voor juridisch advies

letselschade telefoon

Mail direct uw vraag

Of bel onze Letselschade telefoonlijn:
085 - 029 1002 (lokaal tarief)

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.
Ook 's avonds!

stel uw letselschade vraag