letselschadesupport.nl - specialisten in letselschade
bel voor juridische hulp bij letselschade: 0900 - 0306 of stuur een e-mail
letsleschade advocaten

Letselschade advocaten Amsterdam - Sijbrandij de Waard Advocaten

Meld uw zaak aan
Sijbrandij de Waard Advocaten

Letselschade kantoor Sijbrandij de Waard Advocaten is een klein advocatenkantoor. Ze zijn onder meer werkzaamwerken in de wijde omtrek van  Amsterdam. Het team van Sijbrandij de Waard Advocaten bestaat uit zes gespecialiseerde letselschadeadvocaten. Twee advocaten zijn lid van de LSA zodat het kantoor hoge kwaliteit en deskundigheid vertegenwoordigt op het vlak van letselschade. Uw claim is bij hen in uitstekende handen.

Oriënterend gesprek met letselschade-advocaat Amsterdam?

Voor een oriënterend gesprek met een letselschade-advocaat van Sijbrandij de Waard Advocaten in Amsterdam kunt u het contactformulier invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.

Ook kunt u bellen met de intakebalie van Sijbrandij de Waard Advocaten, 085 – 760 6116 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar).

Specialismen
- Letselschade

IJsbaanpad 9 (alleen op afspraak)
1076 CV
Amsterdam
Amsterdam en wijde omgeving

Neem contact op met de intakebalie van
Het Juridisch Netwerk Nederland .

085 – 760 6116
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • 24 uur per dag
Meld uw zaak aan

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Amsterdam, Centrum, Jordaan, De Wallen, Binnenstad, Grachtengordel, Weesperbuurt en Plantage Amsterdam-Noord, Tuindorp, Oostzaan, Oostzanerwerf, Kadoelen, Zunderdorp, Ransdorp, Durgerdam Purmerend, Volendam, Landsmeer, Edam, Middenbeemster, Monnickendam, Marken, Oostzaan Amsterdam-Zuid, Vondelpark, Rivierenbuurt, De Pijp, Oud-Zuid Amsterdam-Oud-West, De Baarsjes, Bos en Lommer, Sloterdijk, Westerpark Amsterdam-West, Osdorp, Westpoort, Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart, Overtoomseveld, Sloten
Facebook

Twitter